چرا پس از مدتی ویبراتور به دور نامی یا سرعت خود نمی رسد و میزان ارتعاش اولیه را ندارد؟ دلیل کاهش سرعت موتور ویبره چیست؟
این مقاله به بررسی علت مشکل رایج کاهش سرعت و لرزش موتور ویبره بعد از مدتی کارکرد می پردازد. برای رسیدن به پاسخ سئوال دلیل کاهش سرعت موتور ویبره چیست؟ با ما همراه باشید.
مشکل اول:
دلیل این است که کاربر کابل رو به صورت مستقیم از طریق گلند به داخل ترمینال ویبراتور رد می کند. این امر اشتباه باعث می شود که با لرزش ویبره بدنه، کابل هم ارتعاش پیدا کند. و در نتیجه سرسیم های سه فاز که به ترمینال ویبراتور وصل است، شل می شود.
راه حل : برای پیشگیری اول کابل را از داخل گوشواره یا قلاب ویبراتور رد می کنیم و با یک سیم مفتول به قلاب می بندیم تا کابل محکم و ثابت شود. سپس از داخل گلند رد می کنیم پس از عبور کابل، مهره خود گلند را سفت می کنیم. با سفت کردن مهره، کابل درون گلند ثابت می ماند و ارتعاش ویبره بدنه باعث شل شدن اتصالات سیم های ویبراتور و دوفاز شدن نمی شود.
مشکل دوم دلیل کاهش سرعت موتور ویبره
داخل ترمینال دارای سه فیش است که جای بستن سرسیم های سه فاز می باشد. سرسیم ها را با وایرشو یا لئیم پانچ کنید تا اتصالات محکم باشد.
هفته ای یکبار مهره های روی ترمینال را باز کنید و شش تا مهره های زیزین را آچار کشی کنید و سپس مهره های رو هم محکم ببنید. دلیل کاهش سرعت ویبراتور و نرسیدن ویبره به دور خود و همچنین سوختن ویبره بدنه شل شدن مهره های ترمینال می باشد.
قبل از استفاده از ویبراتور دستورالعمل ارائه شده توسط تولید کننده را مطالعه کنید تا نحوه صحیح راه اندازی و استفاده از موتور ویبره آشنا شوید. نحوه صحیح به کارگیری ویبراتور افزایش عمر دستگاه را به دنبال دارد.
ویدئو مرتبط : ویدئو تبدیل موتور ویبره سه فاز به تک فاز