کاربرد موتور ویبره موزاییک

کاربرد موتور ویبره در تولید موزاییک

در صنایع مختلف از موتور ویبره موزاییک به عنوان دستگاه لرزانده استفاده می شود. در این مقاله قصد داریم تا شما را با کاربرد موتور ویبره در تولید موزاییک آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: آشنایی با تولید نمک به وسیله دستگاه خشک کن نمک

فرآیند تولید موزاییک به دو روش انجام می شود که در ادامه توضیح داده می شود.

تولید موزاییک به روش پرسی

در روش پرسی موزاییک ها از دو لایه تشکیل می شوند و به تولیدات این روش موزائیک پرسی می گویند. برای ایجاد تراکم در سیمان از دستگاه پرس استفاده می شود. در ادامه مراحل ساخت و تولید موزاییک پرسی توضیح داده شده است.

آماده سازی مصالح

انواع سنگ های مختلف استخراج شده از معادن (مرمریت، سبز، چینی، قرمزقشمی و سیاه گل دار) ابتدا به وسیله دستگاه سنگ شکن به قطعات کوچکتر شکسته می شود. سنگها پس از خرد شدن در داخل دستگاه شستشو گردان ریخته می شود و با چرخش دستگاه سنگها در طبقات قرار می گیرند و شستشو داده می شوند. سپس رطوبت سنگ ها در دستگاه خشک کن گرفته می شود. پس از خشک شدن، سنگ ها به سیلو ها منتقل و ذخیره می شوند. بسته به فرآیند تولید نوع موزاییک سنگ های مختلف وزن کشی می شوند و به میکسر حمل می شوند.

سیمان، پودر سنگ دخیره شده در سیلوهای مخصوص هم توسط نوار نقاله های زیر سیلو ها قرار دارند یا به وسیله بالابرها به میکسر منتقل می شوند و با سنگ های خرد شده و آب مخلوط می شوند. سپس به وسیله فیدرها به دستگاه دزاتور یا پیمانه کن منتقل می شود.

برای دریافت قیمت موتور ویبره و مشاوره فنی خرید ویبره بدنه با کارشناس ما 09129228525 تماس بگیرید.

مخلوط کردن مواد

در تولید موزاییک مصالح با نسبتهای معینی مخلوط می شوند. هر کدام از مصالح درون قیف یا سیلو قرار دارند. ماسه شسته شده، سیمان سفید برای پشت موزاییک، سنگهای استفاده شده برای رویه موزاییک، پودر سنگ و سیمان سفید برای رویه موزاییک هر کدام در سیلوهای مجزا قرار دارند. در زیر هر کدام از قیف ها دریچه های اتوماتیک وجود دارد که در هنگام نیاز باز می شود و محتوای خود را بر روی نوار نقاله زیر قیف می ریزد. نوار نقاله ها نیاز مواد را بر روی بالابرها ریخته تا به میکسر منتقل شود.

بیشتر بخوانید: انواع قیف یا هاپر صنعتی و نحوه نصب ویبراتور بر روی آن ها

قالب گیری و پرس

در این مرحله مواد روی و پشت موزاییک ها که توسط نوار نقاله ها به دزاتور منتقل شده است در قالب ریخته می شود. برای قالب گیری و پرس از میز ویبره گردی استفاده می شود. در ابتدا مواد روی موزاییک توسط پیمان کن در قالب ریخته می شود ، سپس میز ویبره توسط موتور ویبره موزاییک شروع به لرزش می کند. ارتعاش باعث یکدست شدن مواد و تخلیه حباب های داخل مواد می شود. در مرحله بعد قالب با حرکت به زیر دزاتور قرار می گیرد و این بار مواد پشت موزاییک در قالب ریخته می شود. دوباره با حرکت و چرخش میز قالب زیر دستگاه پرس می رود. پس از پرس به قسمت تخلیه منتقل می شود.

دستگاه پرس موزاییک
دستگاه پرس موزاییک

ساییدن

در این مرحله توسط دستگاه های ساب روی موزاییک صیقل داده می شود تا ظاهری زیبا پیدا کند.

گرم خانه

در گرم خانه با روش های مختلف بسته به میزان تولید موزاییک ها در مدت زمان مشخص در معرض گرما قرار می دهند.

بتونه کاری

در حین جابه جایی موزاییک ها برخی از سنگ ها از روی سطح بیرون زدگی و ظاهری زشت دارند. برای حل این مشکل از بتونه کاری روی سطح استفاده می کنند.

دپو کردن

موزییک ها در مکان مناسب بر روی هم قرار داده می شوند تا به مقاومت پایه برسد.

مزایایی موزاییک های که با استفاده از روش های موزاییک سازی به صورت پرسی ساخته می شود به این صورت است که از مقاومت و استحکام بسیار بالایی برخوردار هستند و در مقابل فرسایش های طبیعی و یخ زدگی بسیار مقاوم می باشند و از همه مهم تر این موزاییک ها دارای قابلیت تبدیل به نانو را برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: چگونه تنش زدایی ارتعاشی (VSR) انجام می شود؟

کاربرد موتور ویبره موزاییک

مراحل حباب گیری و استحکام موزاییک با استفاده از ارتعاش ویبره بدنه انجام می شود، علاوه بر این در هنگام جدا کردن موزاییک از قالب می توان از موتور ویبره استفاده کرد.

در فیلم زیر کاربرد موتور ویبره موزاییک برای جداسازی موزائیک از قالب نشان داده شده است.

تولید موزاییک به روش لرزش موتور ویبره موزاییک

موزائیک های که با روش ویبره ای تولید می شوند از

علاوه بر این نیاز به صیقل دادن و ساب خوردن موزاییک ها نیست زیرا بر اثر ارتعاش موتور ویبره سطح کامل یکنواخت و صیقلی است.

ویبره بدنه برای متراکم سازی و یکنواخت کردن سطح موزائیک ها استفاده می شود.

موزائیک های که با روش ویبره ای تولید می شوند از یک لایه تشکیل می شوند. روش تولیدی لرزشی در کشورهای اروپایی به کار گرفته می شوند. در فرآیند ساخت موزاییک لرزشی از فشار و پرس استفاده نمی شود. از دستگاه های لرزانده مانند ویبره بدنه برای متراکم سازی و یکنواخت کردن سطح موزائیک ها استفاده می شود.

کاربرد موتور ویبره در تولید موزاییک
کاربرد موتور ویبره در تولید موزاییک

علاوه بر این نیاز به صیقل دادن و ساب خوردن موزاییک ها نیست زیرا بر اثر ارتعاش ویبره بدنه سطح کامل یکنواخت و صیقلی است.

مراحل تولید موزاییک ویبره ای

مصالح اولیه درست مانند روش تولید پرسی، ابتدا باید باهم مخلوط شوند. سپس توسط پیمانه کن ها درون قالب ها ریخته شوند و درنهایت این قالب ها بر روی نوار نقاله قرار می گیرند.

نوار نقاله که قالب ها بر روی آن قرار دارند به وسیله دستگاه های ارزانده ارتعاش دارند. پس از ویبره قالب ها و حباب زدایی و تراکم مواد، موزادیک ها در محلی به مدت زمان مشخص نگهداری می شوند تا خشک شوند. پس از خشک شدن موزاییک از قالب جدا می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دنبال چه میگردید ؟!